Kdo jsme?

 Učitel jógy, psychoterapeut, sinobiolog  – Láďa Lebeda

Svůj cíl a poslání vnímá v předání nabytých životních zkušeností z oblasti jógy, zen buddhismu, tradiční čínské medicíny, psychologie a filosofie – dosažené dlouholetým studiem a praxí. Józe se věnuje třicet let, z toho žil deset let v ústraní asketickým životem.Učitelské jógové praxi se věnuje od roku 1990.

V pardubickém Sokole vede večerní kurzy hathajógy, osobního růstu a jednodenní cvičební semináře. Od roku 2001 buduje jógové centrum na horské chatě v Nebeské Rybné v Orlických horách.

Klade důraz na aplikaci jógových znalostí a prožitků do každodenní praxe.

Patří mezi průkopníky makrobiotiky v Čechách.

Inspirující knihy

Základní knihy lidské moudrosti – Bhagavadgíta, Tao-te Ting, Bible apod.

Dále knihy se zenovou tématikou, toltécká moudrost, buddhismus, Paul Brunton…

Doporučuje: Don Miguel Ruiz – Čtyři dohody, Dan Milman – Cesta pokojného bojovníka, R. S. Sharma – Mnich, který prodal své Ferrari, knihy Paula Bruntona, učení Šrí ramana Maharišiho, knihy Osha…

Vydejme se na cestu…

Zveme vás na Cestu pokojného bojovníka, cestu osobního rozvoje. Chcete-li, vydejte se s námi za objevováním své duše, těla i spirituálního rozměru.

Nabízíme vám naše zkušenosti ze cvičení jógy – hathajógy, relaxační, meditační i dechové jógové techniky, práci s myslí, energií, emocemi… Těšíme se na vás, kdo v józe nacházejí harmonii těla i prožívání ale i na ty, kdo ještě váhají ozkoušet…

Naše cesta je inspirována učením Paula Bruntona, Ramana Maharišiho, Osha a dalších jógových učitelů. Je to cesta vědomého žití a směřování k vytyčenému cíli.

Není to čekání na zázraky, ale vydání se na cestu. Zázrak je to, když máme touhu a vůli objevovat zákonitosti svého prožívání a otvíráme své srdce sobě i druhým.

Scházíme se ke společným aktivitám a vytváříme společnost lidí, kteří usilují o pozitvní proměny svého života.

To je “Cesta pokojného bojovníka”.

TĚŠÍME SE NA VÁS A VAŠE KOMENTÁŘE

email :    ladalebeda@seznam.cz 

Telefon: 777 556 824 Jitka, 723 309 342 Láďa

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *